رييس سازمان تبليغات اسلامي استان يزد، گفت: دولت نهم با شعارهاي محوري و اساسي، كه هم ريشه اسلامي وهم ريشه انساني دارد، كار را با انتخاب مردم شروع كرد كه اين شعارها كه دربردارنده عدالت و مهرورزي بود، هم مورد قبول همه مردم و هم سرلوحه كار دولت دكتر احمدي‌نژاد قرار دارد.

سيد شريف حسيني كوهستاني، در گفتگو با  ايسنا -از جمله كارهاي مهم دولت نهم را حضور صميمي و بي‌آلايش هيات دولت، در استانها دانست و افزود: حضور هيات دولت در استانها، گواه عدالت محوري و اجراي آن مي‌باشد و از نتايج آن، آشنايي نزديك با مشكلات استانهاي مختلف و درصدد رفع آن بر آمدن است.

وي بيان كرد:‌از جمله توقعات مردم از رئيس جمهور منتخب خود، بر قراري ارزشهاي انقلابي و ديني و نيز تامين نيازهاي اشتغال و معيشتي در راستاي رفع مشكلات اقتصادي - اجتماعي - سياسي و فرهنگي آنها مي‌باشد.

رئيس سازمان تبليغات اسلامي استان يزد به نقش روحانيون در جامعه اشاره كرد و بيان داشت: روحانيون هم زبان مردم هستند و هم زبان دولت، به گونه‌اي كه هم مشكلات مردم را به گوش دولت برسانند و هم تلاشها و خدمات دولت را به مردم معرفي نمايند.

وي در اين خصوص، عنوان كرد: امام بارها از دولت حمايت مي‌كرد و خواستار رساندن فعاليتهاي دولت به گوش مردم بود و در جاي خود نيز به دولت تذكرات لازم را مي‌داد.

حسيني كوهستاني وضعيت خدمتگذاري به مردم را، در دولت نهم خوب ارزيابي كرد و افزود: اكنون شرايط خوبي به جهت مقابله با خيانتكاران و دشمنان در كشور فراهم آمده است كه عدم استفاده از اين فرصتها خسران است و اين در حالي است كه وضعيت اعتبارات سازمان‌هاي مختلف از جمله سازمان تبليغات اسلامي در دولت جديد بهتر از گذشته مي‌باشد.

رييس سازمان تبليغات اسلامي در پايان، اين سازمان را به عنوان متولي امور فرهنگي و ديني در جامعه معرفي كرد و بيان نمود: برنامه‌هاي مختلفي در همين راستا از سوي دولت به سازمان واگذارشده است كه از جمله آنها، تقويت اعتقادات ديني مردم است كه سازمان وظيفه دارد با استفاده از روشهاي نوين در خصوص مردم به خصوص قشر جوان نسبت به مباحث اعتقادي آنها حركت كند.

يزدفردا 

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا